Importanne Centar | 01 7987 666 | tigrisoaza@net.amis.hr

Otvaranje Tigris Oaze 26.07.2013

Otvaranje Tigris Oaze 26.07.2013

Taj datum označava početak rada našeg i Vašeg dućana Tigris Oaza, prvog dućana Orijentalne i zdrave hrane u Hrvatskoj. Evo nekoliko fotografija tog posebnog danae eu.

Više

DATULJE SU NAJZDRAVIJE VOĆE NA ZEMLJI

DATULJE SU NAJZDRAVIJE VOĆE NA ZEMLJI

Naslov govori sve, a mi u našem dućanu nudimo više vrsta vrhunskih sorti datulja.

Više

DOBAR GLAS DALEKO SE ČUJE

DOBAR GLAS DALEKO SE ČUJE

Ljudima nije trebalo puno da primjete raznolikost i posebost ponude koju nudi naš dućan, tako da su u velikom broju počeli stizati domaći i strani ljudi. Domaći gurmani u potrazi za pravim sastojcima za eksperimentiranje s Orijentalnom kuhinjom, a strani kako bi osjetili zagrljaj vlastitie domovine. ?

Više

TIGRIS OAZA TRENUCI

TIGRIS OAZA TRENUCI

Ekipa Tigris Oaze uvijek je raspoložena za vrhunsku uslugu, koja podrazumijeva informiranje, savjetovanje i prijedloge kupcima u smislu davanja recepata za jelo i sl. Trudimo se uvijek ostaviti ljudski dojam i dati zadnji atom energije kako bi svaka osoba koja uđe u naš dućan, iz njega izašla zadovoljnija.

Više

KUPUJ I PLAČI

KUPUJ I PLAČI

Ovdje će biti spomena o jednom članku “kupuj i plači” koji je objavljen na “T portalu”, a govori o našem dućanu. U njemu se spominje kako mnogi ljudi, uglavnom stranci, zaplaču kada pronađu proizvod koji u Hrvatskoj do tada još nisu mogli pronaći, a podsjeća ih na rodnu domovinu. U nastavku možete pročitati članak i pogledati fotografije.

KUPUJ I PLAČI (ČLANAK)

Više